A1CARE

A1CARE
  • Romania
  • +4079 018 1705
Romania
Baia Mare
+4079 018 1705
1
Description

“A1 Care” este un proiect susținut în România de compania specializată în recrutare, dedicat exclusiv Asistenților Medicali Generaliști

Unul din proiectele de succes promovate în România de “A1 Care” este programul de studiu personalizat, numit generic Anul IV de studiu dedicat tuturor absolvenților A.M.G. care doresc să se specializeze și să profeseze în conceptul de îngrijiri “total care” folosit cu tradiție în Norvegia în căminele de vârstnici.

Proiectul este dezvoltat în România de “A1 Care” împreună cu colegii noștri norvegieni de la Focus Care. Ne mândrim că am ajuns împreună la a 4-a generație de absolvenți, cea mai recentă ieșind de pe băncile propriului nostru Centru de Training de la Eforie Sud. Doar anul trecut peste 65 de absolvenți ai programului nostru au început cu succes un nou drum în carieră lor, în țară cu unul din cele mai ridicate standarde de viață din lume.

Solicitările tot mai mari venite de la absolvenți A.M.G. și feedbackul pozitiv primit an de an de la partenerii noștri din Norvegia, a făcut să ne dorim să împărtășim și cu alții succesul programului de pregătire personaliat de A1 Care și Focus Care ce conține cursuri intensive de limba norvegiană cât și tehnici medicale folosite în Norvegia.

Din 2022 vom extinde programul de pregătire cu un nou Centru de Training la Iași dezvoltat în colaborare cu partenerii noștri de la Școală Postliceală FEG unde un grup de 34 de studenți vor putea beneficia de cel mai modern sistem de școlarizare din România.

Te așteptăm cu drag să te alături echipei “A1 Care” pentru ca prin noi să obții un loc de muncă sigur în Norvegia!


Most recent jobs added